Ons Team

In de afgelopen jaren zijn er meerdere mensen die met EcoFysio op reis naar duurzame zorg zijn geweest. Ze hebben meegedacht, meegedaan en zijn een inspiratiebron geweest. Deze mensen willen we ontzettend bedanken.

Een korte voorstelronde van ons huidige EcoFysioteam. Dit is de huidige groep en we hopen nog wat meer te groeien. Denk jij er aan om je in te zetten voor een nieuwe duurzame zorg?

Wij kunnen je hulp zeker gebruiken. Neem contact met ons op!


Rosanne Silvis-Ottevanger

Change Agent in Healthy Ageing, Project manager bij de Groene Zorg Alliantie 

Als fysiotherapeut ontdek ik steeds meer mijn plek, mijn waarden en consequenties van mijn handelen op deze wereld. Zo hou ik erg van reizen en kwam ik erachter dat ik in een behoorlijke westerse bubbel leef. Waar ik vandaan kom zijn de consequenties bijna niet voelbaar van onze klimaatsverandering, terwijl we een behoorlijke footprint lijken te hebben.

Er meer over weten, meer grip krijgen op wat we kunnen doen, daar wil ik me voor inzetten. Na 10 jaar met plezier te hebben gewerkt bij Personal Fysio Fit van Weering in Groningen, merkte ik dat ik, binnen de muren van de fysiotherapiekamer, niet de impact kon maken die ik zou willen in een duurzaam zorglandschap. EcoFysio oprichten leek mij de eerste haalbare stap! Nu zijn we heel wat ervaringen, inspiratie en acties rijker met elkaar!

Estelle Arnaud

Energiecoördinator bij Continental Candy Industries B.V. 

Wereldwijd staat de aarde onder druk en ik geloof erin dat iedereen de verantwoordelijkheid heeft om dit te veranderen.

Met mijn technische achtergrond en milieukundige kennis, neem ik deze verantwoordelijkheid en adviseer op het gebied van energie en circulariteit. Als enthousiast voorstander van acties rondom duurzaamheid, stap ik gelijk in om een verschil te maken zodra de kans zich voordoet.

Ton Gevers

Toegepast Filosoof i.o., Sportfysiotherapeut MPt, Regiomanager bij B-Fysic Fysiotherapie en Ergotherapie

Samen met Angela, dochter Stella en een klein hondje, Bayo al 18 jaar oud, woon ik in Eindhoven. Van origine ben ik sportfysiotherapeut. In de loop van mijn jaren als sportfysiotherapeut bekroop mij het gevoel dat je als individu misschien meer impact kan hebben in de wereld. Ik ben toegepaste filosofie gaan studeren om hier achter te komen. Tijdens deze studie kwam ik in aanraking met duurzaamheid en wat hier allemaal bij komt kijken. Mijn waarden die ik vanuit mijzelf heb komen overeen met de waarden binnen duurzaam leven, werken en ontwikkelen. Dit wil ik graag combineren met de zorg en fysiotherapie in het bijzonder. Mijn blik zal zich voornamelijk richten op de waarden tussen mensen. En ook op de filosofisch theoretische kant om deze vervolgens in praktisch handelingsperspectief om te zetten.

Mirjam Otto-Blonk

Fysiotherapeut bij Fysiotherapeuten Maatschap Woerden, eigenaar Motto Leefstijl Coaching

Ik ben al ruim 20 jaar fysiotherapeut en sinds 4 jaar ook leefstijlcoach. In mijn behandeling kijk ik naar de hele mens in zijn/haar omgeving.

In 2021 heb ik mijn hart gevolgd en ben ik met een moestuin gestart. Wroeten in de aarde, bodemleven ontdekken, zaden in de grond, zonlicht, af en toe een bui en dan groeit er vanzelf biologische groente.

De natuur biedt ons zoveel, maar wij plegen roofbouw. Daarom ben ik me gaan verdiepen in duurzaamheid. Ik zet kleine stapjes om zelf dingen te veranderen.

De mensen van Ecofysio inspireren mij op het gebied van duurzaamheid. Ik hoop een brug te slaan tussen hen en de mensen die net als ik nog aan begin staan. Via mijn werk als fysiotherapeut en leefstijlcoach heb ik veel contacten waarmee ik graag ideeën uitwissel.