KijFit Sustainability for Body, Mind & Planet!

Gepubliceerd op 12 april 2024 om 09:44

KijFit Sustainability for Body, Mind & Planet!

Kije Brinkhoff - The Sustainable Physio

Mijn naam is Kije Brinkhoff en ik ben fysiotherapeut, performance trainer, ACT-therapeut en mindfulness coach. Ik ben altijd gepassioneerd geweest door sport en beweging, maar ik heb ook een diepgaande interesse in duurzaamheid en gezondheid ontwikkeld.

Mijn eigen ervaringen hebben me geleerd dat gezondheid veel meer is dan alleen trainen, gezond eten en goed slapen. Het omvat ook ons milieu en onze sociale en culturele omgeving. Daarom ben ik als fysiotherapeut begonnen met het benaderen van mijn cliënten als complete wezens, met emoties, gevoelens en een unieke omgeving.

 

Bij mijn praktijk KijFit in Amsterdam richten we ons op duurzame zorg die rekening houdt met het welzijn van onze patiënten en de wereld om ons heen. We ondersteunen maatschappelijke projecten en streven naar een positieve impact op de samenleving. Onze behandelingen omvatten een biomechanisch, psychologisch en sociaal-cultureel perspectief en we blijven ons ontwikkelen om de best mogelijke zorg te bieden. Zo hebben wij in de opbouw van de studio veel met 2e hands materiaal gewerkt en met duurzame producten zoals gerecycled plastic (Studio Smelt) en kleiverf (Tierrafino) leem.

 

Ik geloof dat we als fysiotherapeuten een unieke kans hebben om bij te dragen aan een gezondere en duurzamere toekomst. Met EcoFysio kunnen wij een hele mooie impact hebben door onze beroepsgroep te helpen verduurzamen. Als je geïnteresseerd bent in het werken met ons aan deze visie, neem dan gerust contact met ons op bij EcoFysio!"

Wil je contact met Kije of meer weten? Via deze link kom je op zijn website.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.